Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Tjugonde dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

GOTT SLUT På 2016!!!

Tjugonde dygnet rökfritt pågår - Tjugonde dygnet som icke-rökare.
Jag är hostigare nu igen och funderar på om det är kroppen som rensar systemet, flimmerhår som växer ut, eller om jag är förkyld. Upplever inte att det är slemhosta på samma sätt som när jag rökte. Det finns i vilket fall ingen orsak till varför jag skulle röka igen. Jo, men lukter: jag undrar om någon annan i tredje veckan upplevt att omgivningen luktar aska typ, trots att det inte finns någon aska i närheten?

Det är som sagt till sist nyårsafton och igår fick vi hem vår nya soffa och soffbord och matta. Dessutom kunde vi hämta ut våra nya ringar (vi uppdaterade förlovnings/vigselringarna). Förlovningsringarna var klara så vi hämtade ut dem. Vigselringen kommer till veckan. Jag hade vuxit ur mina gamla ringar. Igår hade jag fullt upp med sådant som tog upp tankevärlden men stundtals även triggade nikototintankarna. Men tog mig igenom utan att flippa ur (vi satte ihop soffan själv, jag och ... inte maken ... han gav upp ... utan SONEN på 14 bast *stolt*). Nu saknades det ändå en del av soffan, men den är ändå ihopsatt och vi får invänta den del som saknas (vi vet inte om den är inne på lagret på butiken eller om det är en leveransmiss än).

Vad har idag att bjuda på då? Idag har att bjuda på, en lugn kväll tror jag där jag kommer att följa nyårsfirandet på någon av tv-kanalerna. Ingenting som är planerat egentligen. Jag skriver säkerligen ett till inlägg ikväll.

Just nu har jag 19dagar, 12 timmar och 56 minuter rökfritt, sparat 1016 kronor, jag har inte rökt 390 cigaretter, jag har vunnit 2 dygn, 23 timmar och 38 minuter i förväntad livstid och jag har inte inhalerat 3907 mg CO.
kramar

Kommentarer

Hejja dig! Känn dig stolt! Nu

Hejja dig! Känn dig stolt! Nu är nog nikotinet borta från kroppen. Apropå lukten av aska ... jag tyckte en period att min hud luktade aska men det var nog före 20 dagar av rökfrihet. Sen luktade det även mögel både inne och ute! Det var jobbigt men gick fort över :)
Önskar dig ett Gott Nytt År! Kramis!

Bravo det går ju. Du slutade

Bravo det går ju. Du slutade alltså att röka precis vid midnatt.

Nja .... 23.00 ... så jag går

Nja .... 23.00 ... så jag går efter min Kvitter-app när jag skriver hur många dygn jag är på.

Stämmer loggens tid visar ju

Stämmer loggens tid visar ju en timma fel, tänkte inte på det

Ååh så himla bra kämpat!! Nu

Ååh så himla bra kämpat!!
Nu har du hittat din motivation och rätt inställning.Hejja dig!!
Jepp,allt luktade jättekonstigt vid den där tidpunkten..
Gott Nytt år!!Rökfritt konduktörn;-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se