Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hallo 2dagar kvar!!

Igår rökte jag 5 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra.

Halloj alla kämpar! Har en tid följt er här å jösses va duktiga ni ä!!
Ni är sånna förebilder och man blir så himla motiverad av era inlägg :) på söndag blir jag med på er resa på allvar. Har försökt sluta ett par gånger men nu känns det som jag har rökt klart! Det smakar Lixom inte längre och all dret man drar ner nä fy usch. Denna gången har jag skaffat mig en ringa till kompis om ja behöver spy lite över livet samt handlat plåster å sugisar men det bästa är att min motivation den här gången är tusen gånger så stark för nu ska jag klara detta.
Det är inte svårt att sluta röka,det svåra är att inte börja igen;) ska ta hjälp av loggen här för då blir man peppad som få. Har följt vissa av er sedan i somras,så hade jag haft lite bättre karaktär då så hade jag varit tant grön i hasorna! Hoppas nu på att hitta en ny kämparkompis som man kan trigga o pusha! Ikväll ska jag ta några glas vin o röka,imöra blir det nyårsmiddag och alkoholfritt och på söndag börjar min största resa! Kämpa på ni rökfria och ha ett gott nytt år :)

Kommentarer

Lycka till :) Bra ide' att

Lycka till :) Bra ide' att söka en slutarökakompis här. För mig var det viktigt och väldigt bra! Nu måste jag ju följa dig :)) Kramis!

Ja det är nog bra å få peppa

Ja det är nog bra å få peppa varann å tävla lite,haha! Du och Roxy va hade ju kämparglöden ihop i somras! Det var så roligt att se. Ja du tant grön nu är det min tur att kämpa för ett rökfritt liv det lär bli svårt ett tag men det ska då fasen inte va omöjligt! Nu har jag bestämt mig. Tack ska inte göra dig besviken:) kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se