Sjuttonde

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag är fortfarande lite spärrad i tanken och det börjar kännas lite jobbigt. Eller snarare som att jag har låst fast mig själv i soffan som om den var ett fängelse för att inte ge hjärntrollen en chans att tricks mig. Det börjar dock bli dags att faktiskt leva livet parallellt med detta så att man inte fastnar i en depression. Det vore kanske inte det roligaste precis. Så jag ska börja styra upp dagarna lite nu när jag är "ledigare" - och samtidigt försöka låta bli att oroa mig för att jag inte har ett jobb att gå till efter utbildning som det ser ut just nu. Sannolikt vore det lättare att få jobb om jag kunde vara mer flexibel med var jag kan söka. Men det är ju inte bara en person som jag ska ta hänsyn till - det är fyra ... (inklusive mig) och det är inte ett helt lätt projekt att flytta och kanske än krångligare att vecko-pendla då det påverkar familjen och familjelivet negativt ...

Så vad är viktigt att fylla dagarna med?
För min del just nu är nog fysisk aktivitet extremt viktigt. Jag behöver bygga mig själv lite muskulärt och kondition. Det blir promenader med stavar.

Kommentarer

Du har gjort det bra, 17

Du har gjort det bra, 17 rökfria dagar

Du har gjort det bra, 17

Du har gjort det bra, 17 rökfria dagar

Du har gjort det bra, 17

Du har gjort det bra, 17 rökfria dagar

Hej Juntro, det rökfria tåget

Hej Juntro,
det rökfria tåget 2016 och min tid som konduktör är snart över. Har du lust att ta över som konduktör och dra i gång det rökfria tåget 2017? Du skulle passa väldigt bra det vet jag, och så mycket jobb är det ju inte :-)

Kan ju vara bra att ha ett

Kan ju vara bra att ha ett sådant uppdrag som gör att jag kan hålla fokus fortfarande och inte "tappar greppet". :) och tror att jag "bara kan röka en". Det sägs att det är viktigt med uppdrag och konduktör på sluta-röka-tåget är en viktig uppgift!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se