Elfte dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Det är alltså 11 dygn i kväll klockan 23 sedan jag rökte en cig. Konstigt! Igår glömde jag Champix och tycker inte att jag är så mycket mer röksugen, men ska väl ta efter maten snart igen för att inte liksom riskera något.

Idag har jag skickat in komplettering av uppsatsen vilket innebär att jag har en liten hemtenta kvar. (om inte granskaren vill att jag ska göra mer men det blir efter jul!) Jag ska försöka få till den där hemtentan imorgon. Mannen får fixa skinka och sådant. Vi ska till köpis och traska - tar det ganska lugnt! :)

11e dygnet tickar och jag mår alltså förvånansvärt bra just idag! Det finns en del orosmoln vad gäller jobb sedan (få eller inte få jobb) men det löser sig på sikt.
kram

Kommentarer

Nice, du är så stark- att

Nice, du är så stark- att låta bli att röka fast du håller på att plugga o tenta o sånt :)
Jag gjorde just månadens räkningar på internetbanken, och nu känns det att det hade suttit bra med en rök....men nej nej, det ska jag inte göra, ska ta en vanlig toy istället, avvänjer plåstret också, har ett halvt gårdagens plåster på- måste ju få nikotinet helt bort från kroppen.

Nu inväntar jag alla mina barn o barnbarn till julen, första familjen kommer idag, de har 3 barn, resten i morgon, 2 barnbarn till, med föräldrar såklart, o min yngsting med sin tjej o hund...så här hinns inte att tänka på nå cigg inte :)

Ha det så jättegott, o lycka till med tentorna
God Jul..har jag väl skrivit ett antal ggr redan

God jul kan man ju inte

God jul kan man ju inte skriva för många gånger.

Kanon bra jobbat

Kanon bra jobbat

Halva svaret försvann. Du

Halva svaret försvann.
Du håller stiilen du också=)
God Jul❤

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se