Nionde dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

God förmiddag alla!

Nu pågår mitt nionde dygn som icke-rökare och känslan av att våga säga icke-rökare om mig själv börjar växa. Jag har ju tagit mig igenom den värsta tiden egentligen men det kommer att komma och gå perioder som jag kommer att attribuera till icke-rökandet trots att dessa perioder ju faktiskt mycket väl hade kunnat komma och gå vare sig jag var rökare eller inte. :) Men den "värsta tiden" - de där första dagarna - är förbi - och med rätt val behöver jag inte uppleva de där dagarna igen. Men det är om jag gör rätt val framåt. Idag gör jag rätt val - den lila vagnen med guldkamp sitter stadigt fast i vagnen före på PEBs icke-rökar-tåg.

Har börjat ta tag i uppsatsen (kommentarerna) - tror inte det är så jättemycket egentligen, så det ska bli gjort idag och eventuellt imorgon. Sedan ska det skrivas två sidor utifrån Mentaliseringsbaserad terapi också.

Egentligen har jag en massa "måste göra inför jul" att tänka på men jag får bli petigare nästa jul. Ingen onödig stress nu.

Kommentarer

Härligt, 9 dagar är bra

Härligt, 9 dagar är bra jobbat :)
Nä, inget stress på julen, har klapparna klara- rullat köttbullar i går, på morgonen satte jag revbensspjällen i crock potten, baka brukar jag inte destomer, bakat lite vaniljhorn förra veckan- nostalgi, mamma brukade alltid baka dem, hon gick bort 2011. Resten tillbehörs maten ska mina vuxna 4 barn m familjer fixa, skönt

Ha det så jätte bra, i morgon är du på dag 10

Hejja hejja dig!! Du håller

Hejja hejja dig!!
Du håller stiiilen du också;-)
Nix,ingen julstress.
Ha en härlig rökfri dag!!
Kram

Just det ingen onödig stress.

Just det ingen onödig stress.

Men du, det är inte bara mitt tåg. Det är alla våras tåg, Gesine tyckte bara att jag skulle vara konduktör .

Nä det är allas vårt tåg - du

Nä det är allas vårt tåg - du är en toppenkonduktör däremot - fel formulerat av mig! F'låt ;)

Sååå bra gjort....bara

Sååå bra gjort....bara fortsätt!! =)
Det är nog bara jag som stressar som en idiot, köpte klappar igår så nu är det bara allt annat kvar, fattar inte hur jag skulle hunnit med att röka om jag fortfarande hade gjort det hahaha.
Puh

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se