Tacksam

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

När jag läser om hur tufft det är för en del av er andra, så blir jag så tacksam att jag just nu kommer så lindrigt undan! Inget sug på hela dagen, ingen irritation, inga röktankar överhuvudtaget. Jag skulle önska att jag kunde "smitta" er andra med detta, men jag försöker genom att skriva!
Lena

Kommentarer

Tror du slutade 1 vecka

Tror du slutade 1 vecka före mig enligt loggen och jag hoppas hoppas att jag kan få känna som du snart !!!! Just nu e min oxså slutande man på ett ur uselt humör... Detta kan få mig att röka igen känner jag, men nej ska inte röka mer aldrig med det sa jag ju för 2 veckor sen och det gäller fortfarande.... det är nära nära när han sätter igång, hjärtat slår dubbel slag, paniken kommer , kroppen darrar... Men jag ska hålla ut ! och tänka på dina ord, och kanske känns det ännu bättre redan nästa helg ?! Men min man är ett stort oros moln just nu, både för och nack delar att sluta tillsmammans : - ) och sen våra underbara tonåringar mitt i detta.... Kram

Gott o höra att det går

Gott o höra att det går bra för dig :) Helgen har ju inte varit så rolig hittils, får väl se hur långt motivationen räcker.. Det e förj___ o må såhär, det blir ju inte iof bättre av att röka men det känns som min hjärna kan bara tänka en enda tanke precis nu!! Affären stänger som tur är nu kl.20.00 o har inga cigg hemma så det går.
Vilken tur jag hittade hit till loggen det hjälper..
Kram till dig

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se