Sjätte dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hej alla!
Skrivuppehåll loggen igår, men det berodde på att jag åkte till Uppsala på förmiddagen, satt och försökte förbereda mig för ventileringen. Hade sedan min ventilering och sitter nu med en massa kommentarer som ska hanteras och skrivas om i uppsatsen. Men med det sagt har jag alltså överlevt min ventilering och har nu bara kompletteringen och en hemtenta kvar. Ska försöka hålla upp tempot under veckan som kommer lite så att jag bara har att invänta resultat över lovet. :)

Så min frånvaro igår berodde alltså på det och inte på att jag valt att röka, utan på att jag hade fullt upp och blev tvärslut på kvällen sedan. Idag ska jag nog ta det lite lugnt tror jag - jag vet inte om jag ska iväg i em. Tror jag blir hemma. Det var otroligt bråkigt i tankevärlden som bara skrek ut hur jag skulle misslyckas under ventileringen och hur mycket bättre allt skulle bli om jag rökte. Men jag var lite förberedd på de tankarna. :) Var inte lika förberedd på de tankar som hade med själva ventileringen att göra, men det hade byggts upp under den sista veckan. :)

Här är jag rökfri och fightas på sjätte dygnet. Kämpa på och ha en trevlig helg!! <3

Kommentarer

Trevlig helg på dig

Trevlig helg på dig själv...du gör ett dunder jobb =)

Fortfarande rökfri och

Fortfarande rökfri och kvitter-appen har gått in på sjunde dygnet så där vid 23-tiden. Så imorgon kommer mitt 1-veckasinlägg. Förhoppningsvis är det sista gången jag tar mig igenom denna förstavecka! Den är ju inte kul precis. Har inte klarat att ta Champix två gånger per dag, utan tar bara kvällen och det har fungerat bra. Tar den tidigare på kvällen också. Tänker inte sluta med Champix på ett bra tag, utan håller det hellre på en nivå som gör att jag står ut med att fortsätta ta den.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Kände bara för att skicka in en liten hälsning och godnatt!
Sov gott alla!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se