Godmorgon på tredje dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Det är tredje dygnets morgon och jag vaknade med fler rök-tankar än igår. Jag behöver hålla mer fokus på mina förberedelser för ventileringen än jag lyckats med idag och imorgon. Känner att jag behöver kunna lite mer än det som står i uppsatsen och jag vet inte om jag kommer ihåg vad som står i introduktionen på uppsatsen. :-D haha!

Röka-tankar - det är som flashar som bara flyger förbi: nu ska jag bara gå ut och röka, sen ska jag ... nästan så att jag hinner resa mig och är på väg. De kommer och går, är lite smått irriterande så där. Det är tredje dygnet och för mig brukar det dygnet vara lite av en test på hur bestämd jag faktiskt är. Fjärde dygnet brukar vara lättare, men å andra sidan brukar jag inte lägga ett rökstopp så nära något som jag är högt spänd inför. Gör allt jag kan för att bara stanna här och nu, i detta nu. En stund i taget. Dygn tre - ikväll har jag 72 timmar - just nu har jag 2 dygn och snart 11 timmar - totalt rök/nikotinfritt (med hjälp av Champix).

Kommentarer

Hejja! Bra kämpat av dig och

Hejja! Bra kämpat av dig och med tanke på uppsatsen är du värd respekt för att du avslutar rökningen i samma veva! Kram :)

Strålande!! Du är såå duktig

Strålande!!
Du är såå duktig och stark.Hejja dig..Nolltolerans=)

Om du går genom ett

Om du går genom ett helvete..
Fortsätt att gå!Finns inga genvägar.
Och ut kommer du sedan fri som en fågel=)

Vi gillar att fylla i nollan

Vi gillar att fylla i nollan =))
Du är grymt duktig...tummen upp
Kram

Å tack för peppen! Värst är

Å tack för peppen! Värst är nog att jag har svårt att koncentrera mig på att plugga in uppsatsen ordentligt - och när man behövde koncentrera sig gick man ju ut och rökte :-D Och nu gör jag inte det - då blir det lite svårt i övergångsfasen - lite fel läge bara (men det kommer det alltid att vara - så jag fortsätter gå)!

Bra där!=)

Bra där!=)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se