Ett tag sedan...

Igår rökte jag 5 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Ja ni förstår ju varför inte jag skrivit. Räckte ju inte med återfallet på den enda ciggen så klart......å jag är såå jäkla besviken när jag kommit så långt. Om inte dom jäkla ciggen hade legat där när jag hade det som kämpigast kan jag tänka. Nu ligger jag på mellan 3-5 cigg per dag och ändå tycker jag inte det är gott ens. Har inte slutat med mina Zyban i hopp om att fixa det snarast och för att slippa börja om med kuren, men det kanske inte är så bra nu när jag inte lyckats vända tillbaka det. Vill ju inte röka alls och mår inte bra av det. Nästa vecka är det jul och min dotter och hennes son kommer hem, och vad gör jag då. Har ju så klart inte talat om att jag trillat dit i hopp om att fixa det. Dom har ju bara mej nästan. Snälla någon. Be för mej eller vad som helst. Vet inte vad jag ska göra.

Kram alla kämpare.

Kommentarer

Åh, snälla! Ge inte upp. Vänd

Åh, snälla! Ge inte upp. Vänd tankarna!!! Du har INTE trillat dit igen. Du vill sluta och du HAR slutat, du har bara ett litet bakslag. Ge dig själv att det är OK med bakslag. Tänk på hur duktig du är som VILL sluta. Du behöver egentligen inte röka, för du vet att du kan vara utan. Bara att du skriver här visar ju att du har kvar viljan. Bestäm en ny dag eller tid när du ska bryta vanan igen. Tidigare när jag har slutat så har det hjälpt mig att tänka att om jag inte röker på tex två dagar så för jag röka 1cig på kvällen den tredje dagen. Jag har lyckats skjuta upp rökandet på det sättet! Jag tror på dig, och det måste du också göra! Var ärlig mot dina närmaste med hur jobbigt du har det och be om stöd istället.
Hoppas så att det går bra.
Stor kram <3

Så kämpigt, vet hur det känns

Så kämpigt, vet hur det känns när man trillat dit igen, man smyger sig ut- gömmer sig så inge ser att man röker igen, men du har det inom dig- styrkan menar jag- styrkan att sluta, jag vet att det är jäkla svårt...man vill ju sluta röka o hatar sig själv som inte klarar det, men ändå så klamrar man sig fast i ciggen...liksom rädd att mista det föralltid ...vet inte, sorg, jag kan känna sorg när jag tänker att jag ska vara helt utan att röka, det måste jag nog arbeta bort...är nu på 7;e rökfria dan, o 4-5 omstart på att sluta röka sen 24 nov.
Skulle kunna be för dig, för oss...men är inte kristen, men vi kan ju be till nån kraft, makt i allafall....våra hjärnor kanske .D
Du röker 3-5 per dag, kanske försöka sakta trappa ner till kanske 3 per dag... sen mindre, jag vet inte, vi människor är så olika, med lika många olika sätt som man kan sluta röka på.
Läs mycket här på slutaröka loggen, läs o kommentera o skriv själv, jag tycker det hjälper mycket.

Lycka till/kram

Personligen skulle jag

Personligen skulle jag faktiskt /vet att det inte är lätt/ men om du har besök som inte vet om återfallet eller bakslaget - passa på ... fortsätt med zybanet och KÄMPA! Skriv istället för rök, drick mycket vatten! Utnyttja det att folk som inte vet faktiskt är på väg till dig och vänd på detta!!! Kom igen nu! DU KAN!!!

Gizze...gör som Juntro

Gizze...gör som Juntro säger...KÄMPA, dom vet inget, gå in här & skriv istället för att röka sen om det är fem ggr om dagen...SKRIV!!!
Och jag har sagt det förr & jag säger det igen, var inte rädd!!! Du klarade fem veckor..DU KAN OM du VILL och jag tror att du vill.
Nu tar du dej i kragen, häller upp ett glas vatten & säger högt till dig själv Jag VILL, Jag VÅGAR, Jag KAN
Låter jag hemsk?? Jag vill dig bara väl och jag har följt dig sen dag ett och vill bara att detta ska gå.
Tusen kramisar Gizze från Julängeln =)
Önskar en fin Lucia

Jag ska be för dig med en

Jag ska be för dig med en gång. Du ska veta att Han kan hjälpa dig med allt du behöver o ber om. Många kramar från Roxy

Kämpa vidare. Det är inte

Kämpa vidare.
Det är inte jordens undergång när man misslyckas=)
Ta en dag i taget Gizze.Du kommer att fixa det så småningom.=)
Det är jag alldeles säker på.=)
Var rädd om dig.
Gå in här och skriv av dig när suget efter nikotin kommer.Tänk ut nya vanor.Hejja dig.
Styrkekram♡

Tack alla fina människor. Jag

Tack alla fina människor. Jag verkligen kämpar med mej själv nu och får rikta in mej på att sätta lite olika mål igen så jag sen kan stoppa helt. Har ju rökt runt fem cigg per dag här nu. I går gick det nästan 8 timmar efter morgonrökandet, så jag rökade inget alls när jag jobbade. Svårare på mitt ordinarie företag och har hänt jag stuckit i väg och smugit med en. Får nu ta bort en efter en så jag kan stoppa helt om några dagar.

Kram alla fina och duktiga kämpare, och bra Julängeln att du inte började efter din Op. Tack Roxy att du tänker på mej och naturligtvis ni andra också. Vad hade man gjort utan er.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se