Champix för hela slanten

Humör nu: Varken bra eller dåligt.

Hej
Idag är jag inne på dag 3 med champix, imorgon höjs dosen till två tabletter två gånger om dagen. Rökstopp är satt till den 16/12.

Känner ingen skillnad än men tror dagens huvudvärk kommer från champix...lite kaffe till så går det nog över.

två års rökstoppande fram och tillbaka, två veckor hit och någon månad dit och denna gång hoppas jag verkligen på ett absolut stopp.

Kommentarer

Hej på dig :) så du har också

Hej på dig :) så du har också varit två år utan att röka, som jag och börjat igen, jag fick återfallet i våras i Maj,o fr 24 nov har jag slutat....flera gånger, rökfri 1.3 dagar, rökt, sen rökfri några dar ...o rökt. Idag är jag på den 2:a rökfriadagen IGEN ...var tvungen att köpa mer plåster. Champax provade jag för 4 år sen i ca två månader, den hade bra effekt på så sätt att centralhjärnan inte uppfattade rökningen som en njutning....men i de 2 månader rökte jag en cigg/dag.....tror den är jättebra om man är helt bestämt säker på att man vill sluta, jag var inte det då...efter 2 mån tyckte jag att champaxen gjorde mig dålig i magen, typ magkattarr känsla, så jag slutade med den. 2014 i jan lyckades jag sluta med hjälp av nyförälskelse + zonic och av ekonomiska själ :) lyckades hålla mig i 2 år som sagt, nu vill jag sluta igen, fattar inte att jag fattar....jag vet ju nu hur underbart jag mådde som icke rökare....hatar mig själv som inte bara kan lägga av, jag tycker faktiskt att det är mycket mycket svårare att sluta nu, jag klamrar mig fast som i panik nästan, men jag ska klara det.
Lycka till med ditt slut, den 16 december, du kommer att klara det bra, det är de där hjärnspökena som ställer till det
Kram

Drick mycket vatten också, är

Drick mycket vatten också, är bra för både huvudvärk & sug. =)
Stort lycka till den 16/12. Med champix, vilja & massor jävlar anamma så kommer du att fixa detta galant.
Kramen =)

Instämmer helt i Julängelns

Instämmer helt i Julängelns kommentar! Lycka till kram :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se