Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

8 veckor

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jisses är det redan 8 veckor, konstigt att det känns längre sedan det var 10 oktober men nej det kan det ju inte vara. =))
Jag kämpar på med målet 15 veckor nu, för då har det gått 8 veckor efter op också. Vissa stunder känns det som att sen kan jag börja igen...bara smaka en god liten Marlboro mentol...men så tar förnuftet över och väcker upp mig...aldrig mer, tänk inte ens tanken nu när jag väl är rökfri igen. Hahaha tror jag har fått hjärnsläpp på riktigt men så kommer jag på att jag inte ätit champix på en vecka, det måste ju vara därför tanken ens kommer.
Kram på er alla kämpar och Gizze nu ger vi oss ut på monster jakt för vi ska inte hamna i deras klor igen.
=) =) =)

Kommentarer

Tur vi är förnuftiga och inte

Tur vi är förnuftiga och inte låter oss luras av monstret! Hejja min vän, mer än halvvägs till hundra! Bra kämpat! Kramis :)

Tack fina fina du. =) Tur vi

Tack fina fina du. =)
Tur vi inte slängt bort allt förnuft än, men ibland tror jag det börjar ta på det hahaha.
Skickar en hel hög kramar till dig Tant Grön

Wow...starkt jobbat!! Nu

Wow...starkt jobbat!! Nu kavlar vi opp ärmarna och fortsätter vår resa.=))Hejja dig !

Styrke kramar kommer här från den fluffiga=)

Oh, du är så duktig, en

Oh, du är så duktig, en riktig kämpe! Nej, man skulle konservera sina sämsta dagar i en gammal brun apoteksflaska.. och vid sug skulle man ta fram det.. och försiktigt öppna den.. sniffa i sig några minnen av abstinens dagarna och garanterad skulle man kunna avstå utan att blinka. Klarar du, så ger det mig styrka att klara mig.. Så tummarna upp inga fler giftpinnar, varken till dig och mig. Aldrig mer.

Lyckliga duktiga du som

Lyckliga duktiga du som kommit så långt. Jodå vi ska kämpa, men fy sjutton vad jobbigt det varit nu. I går tänkte jag flera gånger att nu sticker jag och köper, och på kvällen igen var det sååå nära, men som tur är kunde jag ändå stå emot.

Kram och kämpa på

Så bra kämpat, grattis! Jag

Så bra kämpat, grattis!
Jag ger dig ett råd; låt det bara bli en tanke, aeller inte ens det, att du "lovar" dig själv, att sen, kan jag bara smaka en cigg....
Så gjorde jag, andra året som icke rökare, trodde att jag klarade det, att jag kunde bara feströka..pyttsan, jag blev mer och mer tillåtande tills jag blev rökare igen i våras, och nu tycker jag det är dubbelt så svårt att sluta, nu när jag vet att jag kan o klarar av ett liv utan rök, så på nåt sätt klamrar jag fast i nikotinet..är nästan rädd att bli rökfri..hojja dessa hjärnspöken.... när jag blir helt rökfri så vet jag nu att det måste vara noll tolerans.

Lycka till i fortsättningen som icke rökare, jag avundas dig, o er alla här som lyckas dag efter dag
Kram

Stor grattiskram! Det är

Stor grattiskram! Det är jättebra kämpat! Det går ju detta! Heja

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se