Om några dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

God Morgon alla vänner!

Nu är det bara några dagar kvar tills jag går in på min femte vecka som rökfri, men om det blir lättare som alla beskriver vet i sjutton om jag håller med om. Tycker snarare tvärtom. Röksugen är jag inte, och det vet jag alldeles bestämt, men hjärnan vill ju annat. Trodde att det skulle ha lättat väldigt nu men.....som sagt inte. Jag har ju inte trillat dit vilket är tur, men det har varit nära att jag tänkt att nu går jag och köper. Ska det inte ge upp snart? Elakt monster det där. Samtidigt ska jag passa på att gratta alla er som kommit långt i detta och även ni som försöker/håller på att sluta.

Kram

Kommentarer

Nu hoppas jag det släpper för

Nu hoppas jag det släpper för dig snart och blir lättare. Jobbigt när man börjar tvivla. Äter du zyban än? Jag har ökat sug nu men kom på att jag har hållt upp med champix pga illamående och sjukhusvistelse så man är nog inte redo att klara sig själv än.
Nu tar vi en dag i taget så ska du se att vi snart har glömt allt sug i hela världen (haha det trodde jag inte på själv ens) Nu kör vi framåt & inte bakåt i alla fall.
Kraaam på dig

Så bra jobbat av dig! Visst

Så bra jobbat av dig! Visst kan tanken på cigg komma långt efter rökstopp men, jag säger som ovanstående, vi går framåt för några bakåtsträvare är vi då inte. Kram :)

Det går i skov det där.Men

Det går i skov det där.Men för varje gång du säger nej till monstret
Så blir du starkare.Heja dig!!!=))
Styrkekram

Tack alla för er uppmuntran.

Tack alla för er uppmuntran. Joo tack. Detta skovet verkar envist. Jag äter fortfarande Zyban Julängeln och gör det ett bra tag till. Kanske är tur.

Kram

5 veckero som icke rökare,

5 veckero som icke rökare, jättebra kämpat, var 2 års utan att röka, och den där köpa cigg tanken gick tillslut över, men det dröjde säkert ett halvår, el mer, men röktanken ploppade upp nångång, kanske en gång i månaden, minns inte- men nu har jag förstört allt...tillät mig att röka sen i våras...grrr är så arg

Så jag kämpar med mig själv, röker inte på några dar, sen hoppsan, lurar jag mig själv o kommer på nån orsak o så har jag en giftpinne igen i käften

Lycka till, och grattis - fortsätt så som du gör

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se