Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Jag tillhör dom rökarna

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Som rökte antingen man hade halsfluss, förkylning eller vad sjutton man var sjuk i. Så här tre dagar efter op har jag ingen röst och har syndigt ont i halsen, precis som när man hade halsfluss och ändå rökte, brännande ont om ni testat det. Så det är lätt att hålla sig rökfri i alla fall =))
Jag har läst era loggar och normalt brukar jag skicka lite heja rop till var & en men orkar inte idag så ni får en gemensam kram fr mig och tycker att ni är så positiva allihop och det kommer man långt på. Vilken grym stöttning det är här inne alltså, inte konstigt att det blir lättare att sluta då.
Ha det bäst allihop...tillsammans är vi starka & duktiga på att sluta röka.

Kommentarer

Visst! Är man inbiten rökare

Visst! Är man inbiten rökare så inte stoppas man av sjukdom. Nu hoppas jag att du kryar på dig och att det onda försvinner fort! Ha det bäst du med!

Stämde bra in på mig

Stämde bra in på mig också..=).Det spelade ingen roll hur sjuk man var..Tack för fina kommentarer av dig=).Blir glad=)
Krya på dig vännen.kramis=)

Håller med ovanstående

Håller med ovanstående komentarer... jag var t o m rökare då jag fick första barnet 1985- o strax efter förlossning skulle jag ut o röka, barnmorksan sa; det enda positiva med rökande mammor, är att de är snabbt på benen efter förl. hihi

Jag önskar dig krya på dig, o att det onda ska ge med sig
Ha en riktig fin helg

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se