I Want To Break Free

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Inte för att jag räknar men klockan 11.00 i dag är det 17 dygn utan cigg. Och hur har den resan varit? Mentalt plågsam men troligen inte värre än en liten förkylning - Det sitter ju i skallen. Hjärnan vill ju ha nervgiftet så att den kan domna bort i sitt töcken av "hittepå" endorfin. Det får bli en tid till i fosterställning och frustration. Jag har tur med omgivningen och får uppföra mig hur tokigt som helst... och jag ger blanka den i vad folk tycker och tänker när jag beklagar mig över hur illa jag mår... Gammal kärlek (till rökningen då) släpper ju inte så fort. Jag har slutat många gånger och hållit mig från rökningen i månader innan jag fallit dit igen. Inte för att det är gott eller att jag ens behöver det - Det är bara det att gammal kärlek rostar... långsamt.
Mår bra nu och är taggad - Men måste bli av med kärleken till mina cigg... Snabblosset i regnet. Morgonblosset i mörkret. Förmiddagsblosset ensam på trottoaren... Nu räcker det jag säger upp den "kärleken" här och nu!

I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You're so self satisfied I don't need you
I've got to break free
God knows, God knows I want to break free.

Kommentarer

Grattis och lycka till med

Grattis och lycka till med allt. Jag har nått 4 veckor i dag och slåss fortfarande med monstret som sagt, men man får påminna sej hela tiden. Som sagt är det ju inget sug utan vanan det handlar om.

Grattis!! Haha vi kan säga på

Grattis!!
Haha vi kan säga på sekunden när vi slutade & likaså hur många dagar sedan det är...men inte för att vi räknar =))

Så starkt jobbat, grattis :)

Så starkt jobbat, grattis :) Du vinner över monstret
Ha en bra dag

Ta en dag i taget.Kämpa

Ta en dag i taget.Kämpa på,hejja dig!!=)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se