Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Tusen spänn

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Ja så mycket hade jag kunnat betala för EN Marlboro mentol i söndags kväll. Varför? Jo för igår måndag opererades jag & jag var sååå nervös inför det. Varför blir man röksugen när man är ledsen, arg, nervös, rädd mm?? Ciggen är inte goda för det, men varför spökar psyket då...så dumt. Hursomhelst är jag inte det minsta röksugen nu, har ont i halsen. Glad att jag inte rökte i söndags och i morgon får jag komma hem och fortsätta min rökfria resa ihop med er. =)
Kram så länge

Kommentarer

Å så starkt gjort :) I know

Å så starkt gjort :) I know the feeling... alltså när man är kanske nervös eller orolig, nu i början av den vita banan. Så bra att du kände att du gjorde ett bra val innan operationen - o att du kanske inte var i närheten av ciggaretter då :)
Ha det så gott

Hej :) Jätteduktigt av dig

Hej :) Jätteduktigt av dig att du stod emot. Man blir stärkt när man gått igenom något sådant o inte rökt. Hoppas att allt gick bra med operationen o att det går bra nu under återhämtningen. Kommer väl bli underbart att få komma hem till sitt lilla bo igen med operation över o rökfrihet i behåll :) Kramar Roxy

Ps. Stort grattis till 50 dar!! Halvvägs till stora siffran ju. Wohoo

Härligt att operationen är

Härligt att operationen är gjord och du får komma hem! Sköt om dig nu och tänk inte på fluffet! Det tar vi till våren då nikotinmonstret emigrerat! Kramisar :)

Tack mina fina vänner <3

Tack mina fina vänner <3

Å vad starkt gjort av dej.

Å vad starkt gjort av dej. Hoppas allt har gått bra med dej för övrigt.

Kram

Hejja dig vad duktig du är!=)

Hejja dig vad duktig du är!=) Hoppas op.gick bra och att du mår bra.kramkram=)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se