28 dagar nu

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

28 dagar nu som nikotinfri, visst fasen är det jobbigt, var på en 30årsfest i söndags, släkt, vänner och bekanta, har sån tur att det är inte någon av dom som röker eller så är dom f.d. rökare så där fanns det inga frestelser, eller va f-n är det jag skriver, chokladtårta, kakor, mat i parti och minut, tror jag gick upp två kilo, minst :-) men hellre det än att köpa cigg och börja må dåligt igen,.förbrukar mint och apelsin pastiller i ett rasande tempo, drog i mig en burk Mentos på vägen in till Uppsala, cirka 3,5 mil och lika mycket på vägen hem, iofs så brukar jag avverka 6-8 cigg på den sträckan.
Trött? jäpp men börjar piggna till så smått dag för dag.
Så det är bara att stå på och låtsas som det regnar-snöar-whatever när det nästan obefintliga lilla minimala röksuget sätter in, tror inte att nikotinbehovet finns längre, snarare ett fysiologiskt beteende.
Dags för kaffe och mint, kombon är vedervärdig men funkar om jag tar minten efter kaffet. ;)

Kommentarer

Oj så fort tiden har

Oj så fort tiden har gått.Stort Grattis till dig.=)

Grattis! Bra jobbat :) Jag

Grattis! Bra jobbat :) Jag tänker på detta med trötthet. Innan jag slutade röka så kom tröttchocken varje dag på jobbet och ungefär kl 14:30. Jag hade mest lust att lägga huvudet mot skrivbordet och ta en lur. Men nu är det helt borta. Är pigg och alert hela arbetsdagen och behöver inte kämpa mot tröttheten. Kram :)

Kaffe och mint bläääh

Kaffe och mint bläääh vedervärdigt var ordet. Jag har nästan slutat dricka kaffe, känns meningslöst att dricka kaffe nu

Du flåsar mig i nacken med

Du flåsar mig i nacken med dina 28 dagar. =) Bäst jag snabbar på...
Grattis

Bra :) snart en månad, jag

Bra :) snart en månad, jag måste skärpa mig så jag inte faller för rökfrestelen igen, som jag gjorde i fredags o lördags- så nu är jag först på min 3:e dag, denna nya rökstopp period.....hade jag inte fallit för frestelsen i våras.... så skulle jag vara inne på dag 1052 .....svider.....uch vad jag är arg på mig själv :( men, som man bäddar får man ligga :) Nu kommer jag igen

Fortsätt som du gör, och kälka godis o mint o tårtor ...de e ju så gott

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se