Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Går bra nu!

Jösses så fort tiden går. Jag har inte varit här på två månader och plötsligt står det 424 dagar sen rökstopp! Halleluja!
Fysiskt saknar jag min cigg. Jag saknar att veta hur jag ska lugna ångest, irritation, rädsla.. Alla negativa känslor är jobbiga och svåra att möta. Jag upplever att min tolerans mot omvärlden är ganska låg. De flesta människor går mig på nerverna! Vill bara gömma mig under en sten! Att vara glad, att känna mig glad... det gör jag inte! Önskar bara livet var över, slut, färdigt! Dock är det ju typ 40 år kvar så det är bara att rycka upp sig och klistra ett leende på läpparna och så rullar livet på. Dock nikotinfri!

Jag önskar alla här inne en fantastisk jul och nyår!

Kommentarer

Grattis till så många rökfra

Grattis till så många rökfra dagar, hallåå, du är ju en riktig ickerökare :) Så bra du är!!!
Låter inte roligt hur du annars mår, att du önskar att livet var slut :( Tycker du att det beror på saknaden av rökat? Eller ... var du gladare som rökare? Hoppas ditt liv ordnar upp sig, och du kan känna glädjen av att få leva, så jag önskar dig också en härlig adventhelg, o julmånad :)
Kram

Roligt att läsa att du är

Roligt att läsa att du är nikotinfri, men synd att du inte mår bra, jag hoppas verkligen det vänder snart annars får du kontakta vårdcentralen.
Önskar dig en fin advent, jul & nyår
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se