3 veckor i dag!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ja då har jag varit rökfri exakt 3 veckor i dag. Med andra ord 21 dagar, och har också sparat 1.050:- vilket känns bra. Vet knappt om jag vågar yppa det, men det har varit kämpigt ca en och en halv vecka nu fast har lugnat sej. Stannar vid det nu hoppas jag utan massa påtryckningar från monstret. Man tänker på det mindre och mindre men ändå för ofta känns det som. Nåja. Nu har jag kommit så här långt och får glädjas åt det och fortsätta mitt rökfria nya liv.

Kram alla och ha en bra onsdag.

Kommentarer

Stort GRATTIS till dig!=) Nu

Stort GRATTIS till dig!=) Nu har du tagit dig igenom de värsta veckorna ju.=) Heja dig,Du är superduktig.Så glad för din skull.=)
Fortsätt kämpa.Kram på dig=)

Å äntligen hör vi av dig

Å äntligen hör vi av dig Gizze, blev nästan lite orolig ett tag att monstren hade övermannat dig, men samtidigt vet jag att du är starkare än dom. Tre veckor är helt galet bra & nu blir det bara lättare. Man tänker på rökningen varje dag men det blir glesare mellan tankarna för varje dag så är det nog för de flesta. Giftpinnen har ju varit våran kompis i så många år så det är inte konstigt men det viktiga är att det bara stannar vid just tanken.
GRATTIS till dina veckor och nu kör vi tre till =))

Nej då. Så lätt blir ni inte

Nej då. Så lätt blir ni inte av med mej. Kände att jag kan ju inte sitta och skriva samma saker fast olika dagar varje dag, men jag är inne och kikar i alla fall. Åh, undrar så hur det går för Roxy nu sedan sist. Någon som hört något? I dag ska jag fira lite med god mat och en kompis för mina tre veckor.

Kram och tack för stöttning.

Hejja! Nu blir det lättare

Hejja! Nu blir det lättare ska du se :) Även om saknaden kommer ibland så blir det lättare att stå emot! Kramis :)

Hej Gizze! Grattis o tack för

Hej Gizze! Grattis o tack för att du tänker på mig. Jag har varit inne i en rejäl svacka o tyvärr fallit tillbaka fler ggr så jag beslöt att börja om från början. Är på dag 1 nu o totalt o helt o fast besluten att inte falla tillbaka med ett endaste bloss till! Jag kikar in ibland men kanske inte kommer skriva på ett tag, får se. Kram o kul med firande :)

Heja dig Roxy, du vet att vi

Heja dig Roxy, du vet att vi finns här. =)

Jättebra jobbat :)

Jättebra jobbat :) Tillsammans är vi starka
We are all the winners, we are all the best :)
Kämpekramar, nu snart har hjärnspöken blivit lite som skuggor

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se