Abstinens, röksugen..

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Abstinens, röksugen,? helt klart, 3:e veckan som nikotinfri, käkar mintpastiller som besatt, gnager snart på knogarna men det är bara att gå på, känns ju lite idiotiskt att må dåligt när man gör detta för att må bra.
Vaknar och är röksugen, kaffe, röksugen, frukost samma sak, kör bil, ja där med, och så där håller det på, undrar hur fasen det är ställt med min motivationen för närvarande.

Kommentarer

Bra kämpat! det är bara att

Bra kämpat! det är bara att fortsätta, ta en dag i tagit tills du plötsligt kommer på att du inte tänker på cigg lika ofta. :)

Heja dig!!jättebra kämpat.Det

Heja dig!!jättebra kämpat.Det är bara nikotinmonstret som tror han ska lura dig att börja igen=).Gå inte på det;)
Nu efter tre veckor kommer attackerna av röksug inte kännas liiika intensiva.De tunnas ut med tiden och håller inte i sig lika länge.Håll ut!! Kram på dig!

Håll ut, det blir snart

Håll ut, det blir snart bättre och snart märker du skillnad i ditt mående också så kämpa kämpa.
Vi har väl sagt vad man gör med dessa monster som finns....joo ger dom en rak höger för dom vill bara ha tillbaka oss i sina klor, gå inte på det är du snäll. Bit ihop imorgon blir det bättre.

Grattis och håll ut. I dag är

Grattis och håll ut. I dag är det min tredje vecka också och det har varit lite kämpigare ett tag nu fram tills för ett par dagar sen. Ge den jäkeln en rak höger som sagt, och tänk på att det finns inget nikotin kvar i din kropp, så det beror inte på det. Bara monstret som vill luras som sagt. Detta fixar du.

Lycka till nu.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se