Så var jag nästan där igen

Var ner till ateljén idag och plockade ihop mina pipor som låg där till ingen nytta, tänkte ta och sälja dom till nån nikotinist, hittade en ask med cigariller, var ju bara tvungen att öppna den och lukta på en, luktade inte som jag kom ihåg att dom gjorde la tillbaka asken där jag tog den.
Röksugen?
Jäpp men som sagt tidigare, delmålet först sen får jag se hur det ser ut, för håller det på så här jäkligt efter en månad så vet jag inte hur jag ska ställa mig till att sluta med rökningen.

Kommentarer

Det kommer att lätta på

Det kommer att lätta på suget....håll ut!!
Har du känt lukten av en som rökar? Luktar inte heller som man kommer ihåg det vill jag lova. =)

Den första tiden är

Den första tiden är skitjobbig, det enda jag tänkte på var att ta en cigg, mötte jag nån på
Stan som rökte så tänkte jag tigga en cigg, umgicks jag med nån bekant som rökte så tänkte jag "om jag bara ska ta en". Nu är jag glad att jag stått emot och jag gjorde som du, satte ett delmål, sen när det
Var uppnått så satte jag upp ett nytt delmål. Man får göra så, rätt som det är så känns det lite lättare, sen ännu lite lättare och rätt som det är så tänker man inte på suget längre. Så kämpa på! Att du kommit så här långt är en riktig bedrift!

Kämpa på!Du har allt att

Kämpa på!Du har allt att vinna.Styrkekram.

Håll ut, det blir bättre,

Håll ut, det blir bättre, mycket bättre, du kommer känna alla fördelar, lättare andning, bättre blodcirkulation. Jag lovar du Vill inte fortsätta röka.. inte när du kämpat dig igenom timmarna, dagarna veckorna. . Du SLIPPER röka, för det är stressigt och jobbigt att vara rökare.
Kram från Ruby

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se