Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Röksugen? jäpp

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Lite bakgrund: 67år, rökt i cirka 50 år, cirka 30 cigg om dagen lade ner rökningen på stört d. 31/10 inga plåster eller sånt. första tre-4 dagarna gick väl an, sen började eländet.
Röksugen? gissa om. Börjar anta löjliga proportioner detta.
Tänker iaf försöka härda ut till första delmålet, 1/12, har det inte blivit bättre under resans gång fram till det datumet så får jag hitta på nåt med nikotinersättning så jag åtminstone slipper värsta suget efter nikotin.
Jag tycker att jag borde vara preppad mot tobakens locktoner men icke, jag passerade tobaksdisken på utvägen efter jag hade handlat lite mat och där blev jag schizofren, gick ut och lade matvarorna i blilen och sen fick jag gå in igen och hämta mitt andra jag som stod vid tobaksdisken och drägglade. Skämt åsido, det var snudd på målfoto angående ett köp av cigarriller.

Kommentarer

Jätteduktigt gjort av dej. Du

Jätteduktigt gjort av dej. Du har ju redan klarat 16 dagar. Starkt kämpat! Jag vet hur det är för jag har också rökt i 50 år. Slutade röka den 2 sept men har trillat dit igen. Skall till läkarn om 14 dar och kommer då att be om hjälp. Lika bra att erkänna att jag inte klarar det själv.
Hoppas nu verkligen att du klarar ditt första delmål. Det är svårt att sluta så där rakt av utan hjälpmedel när man rökt mycket och länge så det kanske inte är helt fel att ta till hjälpmedel om det blir för svårt. Alla medel är bättre än att röka. Väldigt bra att ha denna bloggen också där man kan skriva av sig sin frustration.
Önskar dig stort lycka till! Kämpa på!

Oj så bra kämpat av dig!!=)

Oj så bra kämpat av dig!!=) Du är jätteduktig.=)
Jag hejar på dig! Fortsätt att kämpa.En dag i taget.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se