Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Rökte en cigg...

Igår rökte jag 1 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ja som det står så rökte jag tyvärr en cigarett igår. Jag mådde inte bra o hade inte gjort på ett tag o ville känna om Champixen funkade, det gjorde den... Jag ångrar mig verkligen o jag vet att jag fallit många gånger men jag kommer att göra allt för att det nu verkligen var sista gången! Jag har 12 dagars rökfrihet nu (minus denna cigg) o jag kommer inte börja räkna från början bara pga en cigg. Vet ju rätt många här som fallit dit på nån cigg o som fortsatt ändå. Är så trött på det här. Jag har gjort slut med ciggen för gott nu!

Kommentarer

Hej Roxy! Sluta ge dig dåligt

Hej Roxy!
Sluta ge dig dåligt samvete och jämför dig inte med någon annan.Det är bara du som kan känna när du är redo att sluta helt och hållet.Varje cigg du avstår är ju en seger.Du får sätt upp små delmål kanske eller skjuta upp ciggen till lite senare när suget kommer.oftast har ju suget försvunnit då.Jag själv har misslyckats många ggr innan jag tog steget att sluta med alla sorts hjälpmedel kan jag säga.Det tar ju tid med sorgearbetet och saknaden som jag sagt förut.Ge inte upp!!En dag i taget.Styrkekram!

Skönt att du är tillbaka, och

Skönt att du är tillbaka, och fortsätt där du slutade. Börja inte räkna om för det lilla misstaget. Det ordnar sej och vi alla finns här för dej.

Kramar till dej.

Hejsan Vännen Tänk inte på

Hejsan Vännen
Tänk inte på att du rökte den där ciggen Utan nu hjälps vi
åt att börja se allt ljust framåt istället
Tycker det är toppen att du klarat 12 dagar

Vi hörs Bamsekramar
Från din vän melly

Jag tror på dig Roxy! Låt det

Jag tror på dig Roxy! Låt det ta den tid det tar och fortsätt kämpa! Klanka inte ner på dig själv utan var stolt istället, jag vet att det är lättare sagt än gjort men du har all anledning att vara stolt!
Stor kram

Du är grymt duktig Roxy, det

Du är grymt duktig Roxy, det hoppas jag du vet. Glöm denna ciggen & klanka inte ner på dig själv. Tror dom flesta här inne vet hur du känner & mååånga av oss har fallit många gånger längs vägen men ändå rest oss igen ( jag är en av dom ) för skam den som ger sig. Nu kör vi vidare =)
Kramen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se