Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hej igen och tack för erat stöd

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej igen och tack för erat stöd. Har nu varit rökfri sedan 29 oktober. Operationen gick bra och har börjat återhämta mig. Det gick över förväntan att bara sluta tvärt med rökningen. Har haft röksug såklart men då tar jag ett vanligt tuggummi istället. Äter godis också mera nu. Jag tänker absolut inte börja röka efter op utan istället börja ett nytt liv utan dessa giftpinnar. Lycka till alla ni andra som bestämt sig för ett nytt liv utan ciggaretter. Ps. mitt hem luktar inte rök längre och ingen askkopp att tömma varje dag, vilken känsla! Vi hörs.

Kommentarer

Grattis till ett bra

Grattis till ett bra beslut!skönt att din operation gick bra också.=)
Håller med dig om att det är härligt med ett hem som inte luktar rök längre.=) Det kommer att gå jättebra det här.Heja dig!!En dag i taget..Kram.

Hejja dig! Lycka till kram :)

Hejja dig! Lycka till kram :)

Skönt att Op gått bra och

Skönt att Op gått bra och skönt att vara rökfri. Samma här, och nu känner jag hur man själv har luktat då någon kommer och går med en giftpinne. Fyy vad äckligt.

Lycka till.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se