Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

14 vecor

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej alla vänner, kan inte fatta det är 14 veckor sedan jag använde nikotin, det varit tufft, men det funkat, visst suget kommer ibland men är hanterbart, läst boken ni många skriver om, tja är väl läsbar men tror ju att det är mitt eget beslut som gäller, även om det sviktar i bland, just nu är det tuffare med mina känslor för livet, ingenting är "roligt", förstå mig rätt, har sökt och fått remiss till terapeut, men det strular, dåligt bemötande av sekreterare, har sökt privat, visst, kostar , men det gjorde spray också, fått antidepressiva av doktorn, svåra biverkningar, pest eller kolera, fick byta medicin och nu funkar det, men märker ingen effekt, livet är inte kul just nu, var det bättre " före" nja det var det nog inte, ha det bra och kämpa på alla ni där ute, vi ska klara det, Bamse kramar

Kommentarer

Åh Grattis till alla dina

Åh Grattis till alla dina veckor!!Du är super duktig.=)
Sen är det ju som sagt individuellt hur man mår och på vilket sätt man håller sig rökfri.. Men målet har vi nog gemensamt allihop.Att få bli befriade ifrån rök slaveriet.Och det fixar vi eller hur.Bamsekram til dig.

Bra jobbat! Håll i och håll

Bra jobbat! Håll i och håll ut :) Kramis :)

Jättebra kämpat. Du har

Jättebra kämpat. Du har kommit långt och kommer fortsätta i samma bana.

Kram och lycka till.

Hejsan Lotta Grattis till

Hejsan Lotta
Grattis till dina 14 veckor Dom kan ingen ta ifrån dig
Inte kul o höra att du inte mår bra Hör av mig igen
Kram Din vän melly

Grattis till alla dina

Grattis till alla dina dagar....ruskigt bra gjort.
Tyckte heller inte att boken hjälpte mig så mycket. Man måste ha viljan och lusten annars funkar det inte hur man än gör. Nu kämpar vi vidare och hoppas att allt snart känns bättre för dig. =)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se