Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

2 veckor!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Två veckor som rökfri. Hela fjorton dagar. Trodde man ju inte från början. Har haft några riktiga skitdagar här fortfarande med det jäkla monstret, och trodde inte jag skulle behöva det nu. Det är värre än i början, men som tur är så vinner jag varje gång. I går var jag sådär att det riktigt kröp i kroppen och jag blev rastlös osv ni vet men jag hoppas det är slut på det nu. Snälla säg att det är det någon. Får ändå vara stolt, för hade detta varit för ett tag sen eller tidigare hade jag åkt dit direkt. Nu kan det bara bli bättre.

Kram alla!

Kommentarer

God morgon Nu blir det bara

God morgon
Nu blir det bara bättre Gizze. Det var värsta testet fr monstret för att se om du skulle trilla dit. Den känslan är hemsk när det bara kryper i kroppen....men du fixade detta för du är en icke rökare nu.
Kramiz & gör inget dumt bara, typ röka du vet ;)

Stort GRATTIS till DIG!! Bra

Stort GRATTIS till DIG!! Bra kämpat=)
Du är jätteduktig =) .Redan 2 veckor?Du ser vad fort det går.=)
Kramis=)

Hejja, grymt bra jobbat!

Hejja, grymt bra jobbat! Snart kommer du över på andra sidan då suget minskar allt eftersom. Kram :)

Tack alla, och vad skönt

Tack alla, och vad skönt Julängeln. Känns mycket bättre i dag, och jag ska inte göra något dumt. Har jag kommit så här långt så är det bara att kämpa vidare. Kan förresten tala om att jag också sparat 700 spänn på dessa två veckor, så det kostar att röka. Dom pengarna har jag på ett särskilt konto.

Kram

Stort grattis! Väldigt starkt

Stort grattis! Väldigt starkt jobbat med ett sånt sug! Bara att kämpa på! Kram Roxy

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se