Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag 1

Igår rökte jag 10 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag började med plåster för en vecka sen men rökte 5-7 cigg per dag ändå har haft svårt att släppa min vän helt. Jag har länge vetat att jag har tandlossning och har nu påbörjat en behandling väldigt ovanligt att ha det som ung (33år) min fantastiska tandläkare har faktiskt lyckats motivera mig med en sista knuff utan att vara tjatig. Självklart har jag tänkt innan på det av alla andra 1000 anledningar som finns till varför man ska sluta, men inte lyckats. Så idag har jag kört plåster och sen kombinerat med e-cigg utan nikotin till er som vill läxa upp om att e-cigg är oxå dåliga så anser jag att valet är pest eller kolera. Det jag längtar mest till är faktiskt att slippa gå ut i kylan så jag har därför bestämt mig för att e-ciggen också ska hållas utomhus trots att den inte luktar. Så nu ska nikotinbehovet bort först sen får jag jobba på en nikotinfri vana som oxå måste bort. Jag åker på semester om några veckor det är lite skrämmande men vi ska klara detta och tandläkaren hon har bokat in en tid för uppföljning av rökandet och då ska tänderna putsas lite det kan va bra om fåfängan motiverar den med, behöver all motivation just nu. Bra jobbat av er alla tillsammans klarar vi det, eller hur?
Nu är det läggdags och det innebär att jag klarat av denna dag

Kommentarer

Välkommen hit, har man

Välkommen hit, har man bestämt sig så är detta en jättebra sida för tillsammans klarar vi det.
Lycka till =)

Välkommen. Och självklart

Välkommen. Och självklart fixar du detta, och här inne får man massor av pepp och stöd. Vi väljer själva hur och med vad vi vill sluta. Ingen klandrar dej.

Kram och lycka till

Välkommen hit.=) Lycka till!

Välkommen hit.=)
Lycka till!

Välkommen hit :) Vet du, jag

Välkommen hit :) Vet du, jag har läst att blodcirkulationen i tandköttet är som hos en icke-rökare ca två veckor efter nikotinstoppet! Lycka till nu!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se