God morgon alla icke rökare

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

God morgon mina kära vänner.
Sol, -6 grader & idag ska här hämtas ved så jag kan elda i braskaminen, men det är väl inte det man ska skriva om här på loggen. =) Hoppas ni alla klarade fredag kvällen utan monstret närvarande, han kan ju ibland dyka upp lite lättare när det är helg. Hemma hos mig var han då inte som tur var.
Har idag mått lite illa av champixen, borde inte det släppa efter 7 veckors användande?? Spelar egentligen ingen roll för jag slutar ändå inte med dom innan kartorna är slut för det är kanske det bästa jag har just nu haha.
Ha en skön rökfri lördag alla & ni vet vad ni gör om ni stöter på monstret
Kramen fr Fluffiga Julängeln =)

Kommentarer

God Morgon till dej

God Morgon till dej också!

Monstret kommer och går vare sej det är helg eller vardag, och i bland är det mindre jobbigt och i bland mer, men som tur är bestämmer ju vi. Monstret kan dra åt fanders forever tycker jag. Här i Mariestad har vi också sol så får väl hoppas den är kvar några timmar.

Kram och ha en bra lördag.

Braskamin. Klart du ska

Braskamin. Klart du ska skriva om det. Låter ju supermysigt :) Själv äter jag just nu 75% Champixdos pga att jag inte vill bli för trött. Kanske du kan våga dig på en försiktig minskning om det blir för jobbigt med illamåendet? Min erfarenhet är att Champixen verkar bra även i mindre dos om man ätit ett tag o sen minskar. Kramar från SuperFluffyJulietta ;)

Gud va mysigt det låter med

Gud va mysigt det låter med en braskamin.Jaa vädret var ju underbart igår.Och idag.Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se