Rökfri dag 8.

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ja då är jag inne på dag 8 som ickerökare och allt funkar bra. Tycker bara att det kommit lite fler stunder igen där monstret försöker få övertaget, men det skall inte ske i mitt liv överhuvudtaget. Bara att kämpa på. Allt blir ju vardag till slut. Det kommer nog mest när jag är lite stressad eller behöver ta en brake från något oftast. Eller om det kommer någon hit jag inte träffat på ett tag....även om inte den röker. Ja herregud vad dumt egentligen, men vi är många som kämpar och vi klarar det.

Kram

Kommentarer

Bra jobbat :) Du är och

Bra jobbat :) Du är och kommer fortsätta vara rökfri!
Jag har flyttat mina pauser från verandan och rökning till att kika in här på loggen :) Från ett beroende till ett annat men detta skadar ju inte! Kramis

Heja dig!! En tag i

Heja dig!! En tag i taget...:)
Säger som Tant grön,har bytt beroende..Nu måste man ju in här o kika ist ;).kram

Du har helt rätt

Du har helt rätt inställning....det ska inte ske i mitt liv överhuvudtaget. Detta kommer att gå så bra, jag bara känner det. =)
Ska jag säga när jag blir som mest röksugen....jo när jag har städat huset för då gick jag alltid ut och satte mig på altanen och njöt av en cig. Det är helt galet att jag fortfarande blir röksugen när jag städat, men nu går jag in här istället för det är som ni säger...det är ett nytt beroende. =) Nä nu ska jag gå och städa, skönt att komma hem fr jobbet imorgon & slippa tänka på det när det är fredag hahaha.
Kramen

Känner igen mig i

Känner igen mig i städa-syndromet ha ha ha..belöningar och åter belöningar.Herregud vad man måste ha bekräftelse hela tiden:))

Att bli beroende här inne gör

Att bli beroende här inne gör ingenting alls som sagt. Bara trevligt och massa pepp och tips,

Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se