Vad är det med denna dagen??

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Precis kommit hem fr jobbet & måste säga att idag har jag haft monstret på axeln flera gånger, var kom den ifrån? Har haft sug efter cig & nästan förhandlat med mig själv att bara en, en ynka liten cig. Så går jag in här & ser att vi är några som haft det jobbigt idag...är det något i luften måntro? Jag har inte trillat dit iallafall så nu är det väl bäst att lägga sig så det inte dyker upp ngt mer monster.
Sänder över en massa pepp till er ALLA, gamla som nya, ni är ruggigt duktiga & jag blir så inspirerad av era inlägg. Nu laddar vi för morgondagen, en rökfri sådan förstås. =) =)

Kramen

Kommentarer

God Morgon! I natt har jag

God Morgon!
I natt har jag varit vaken typ varje timme, och då har jag haft besök av nikotinmonstret, men han har inget här att göra. Har inga cigg hemma heller vilket är bra. Men du stod emot det och det är huvudsaken. Hejja dej.

Kram

Tack för pepp Gizze....heja

Tack för pepp Gizze....heja oss. Men känns som det är ngt speciellt när vi är så många som känner ökat sug.
Ha en fin dag & Grattis till veckan =)

Såna stunder kommer

Såna stunder kommer fortfarande för mig efter så lång tid! Men ... inte går vi på dom lömska försöken från monstret! Ha en bra dag och kram :)

Nej nu har dom lurat oss för

Nej nu har dom lurat oss för sista gången!!
Ha en bra dag du med.

Tycker bara att man blivit

Tycker bara att man blivit lite småberoende av att gå in här och läsa hela tiden ha ha ha,men det är ju för väl det.Kämpa på nu.
Kramis:)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se