Söndag!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Har varit rätt mycket monster i huvudet i dag också, men skam den som ger sej. Allt blir bra och det är skönt att slippa giftpinnen. Har fått en del gjort också som att rensa skräprummet, kastat en del och kört i väg flaskor till en station. Handlat, lagat mat och hänger nu vid tv:n lite. Fick någon konstig jäkla magvärk bara sådär tidigare i dag, och det sitter i lite ännu. Magen svullnade upp och jag är öm långt ned i magen och även uppåt mot mellangärdet och känns inte bra att trycka där, och även ut mot midjan på båda sidor. Känns som inte skinnet räcker till och man är öm både innanför och utanför på nåt vis. Tog Novalucol och Omephrasol i fall det skulle vara nånting sånt, men är det nog inte. Nåja, mycket bättre som sagt men ändå väldigt obehagligt. Blindtarmen är borta, så den är det inte. Nu inväntar jag mitt gia söta barnbarn Vincent som åker med sin morfar från Sthlm typ nu eller strax, och det tar några timmar till Mariestad, så han lär bäras till sängen och prata med mormor i morgon. Han är så go alltså. Synd att det inte går att sätta ut bild.

Oj det blev långt. Nu ska jag ta lite påtår och sen sträcka ut mej raklång.

Kram till er alla :)

Kommentarer

Hej! Jag hade också ont i

Hej! Jag hade också ont i magen på samma vis som du beskriver av och till de första veckorna efter rökstoppet, tror att alla organ i kroppen reagerar mer eller mindre på nikotin. Men vi kämpar på och vi klarar det. Heja oss alla.

Tycker det låter som det går

Tycker det låter som det går jättebra för dig :) Säg till bara när magvärken går över för magvärk man inte vet vad det beror på är inget man ska gå med. Så roligt det låter med barnbarnet! Tror det kommer hjälpa dig mkt i rökfriheten! Kram!

Det är bättre nu men var

Det är bättre nu men var väldigt konstigt. Sen kan man få ont av lunginflammation, hjärtinfarkt och dylikt såg jag. Kanske är av rökningen, men får väl tänka om i fall det kommer tillbaka och kolla upp det vilket jag hoppas slippa. . Äter ju kortison för lungorna just nu såå.

Tack för pepp från er. Det betyder så himla mycket.

Det är rätt vanligt att få

Det är rätt vanligt att få svullen & krånglig mage vid rökstopp men du kan ju ändå vara lite observant på det för vi vill inte att det händer dig något. Det kanske också är lätt för oss att skylla mycket på att vi slutat röka.
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se