Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag 2

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jaa så var det dag 2 nu då... och jag är otroligt glad o lättad att det går så bra! Det hade jag aldrig trott! De ca tre veckorna jag rökte sen jag slutat var verkligen katastrof på alla sätt så det känns underbart att komma in i vanliga rutiner igen som rökfri. Eftersom jag har tendenser till håglöshet när jag röker eller nyss slutat är jag glad o tacksam för varje liten sak jag orkar göra. Inatt har mamma sovit över, vi åt finfrukost på morgonen, sen har jag duschat o tvättat håret samt fixat iordning mig, diskat stor disk o plockat iordning hemma o sen har jag bett med min bönbok. En stor chokladkaka har det blivit idag med...men tycker det är ok de första dagarna. Kommer ta tag i vikten igen när jag känner mig redo. Ikväll ska vi på Gudstjänst i mysiga kapellet. Jag känner mig så lugn o befriad o så oerhört nöjd med mig själv. Ibland känns det lite kämpigt men äntligen är jag på väg framåt igen! :D

Kommentarer

Heja dig ,vad duktig du

Heja dig ,vad duktig du är!!kommer att gå bra ska du se!
Kram

Hejja min vän! Du fixar det.

Hejja min vän! Du fixar det. Kram :)

Du ska vara nöjd med dig

Du ska vara nöjd med dig själv. Å den rökfria vägen går bara åt ett håll, nämligen framåt så kämpa på.

Hejjar på dej här i från

Hejjar på dej här i från också, och vad snabbt du slutade helt. Men du vet hur det går hill så du fixar detta hur lätt som helst, och vi finns här allihop om det är något.

Stor Styrkekram till dej.

Tack snälla ni för pepp o

Tack snälla ni för pepp o stöd! Ni är guld värda <3

så fint det låter

så fint det låter alltihopa.
Glad för dig :D

Åh vad gullig du är ninap.

Åh vad gullig du är ninap. Tack! :D

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se