Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

God Natt =)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej alla....jag saknar er, är ju ngr dagar sen jag var inne här. Ni är fler som slutat nu ser jag....f.n vad ni är bra....nu motar vi undan alla monster i hela världen.
Ser att ni sköter er med bravur....gamla som nya. Är på väg att hoppa i säng efter en hektisk arbetsvecka...är helt slut, men vill bara skicka lite pepp till er först...ingen nämnd ingen glömd. Hoppas inte ni är rädda för skilsmässan från cigaretterna längre. =)

Kram & hörs i morgon

Kommentarer

God Morgon säger jag till dej

God Morgon säger jag till dej Julängeln, och jag är såå glad över denna skilsmässa ska du veta. Känner mej tuffare för varje dag, och gladare än tidigare. Motgångar kommer och går, men dom har jag tänkt bort och kommer fortsätta göra. Vi är många som kämpar och vi har varann.

Kram och ha en skön söndag.

Hej vännen! Inte behövde jag

Hej vännen! Inte behövde jag vara så rädd! Det gick ju galant detta! Kram o tack för det superjobb du gör här på loggen med att stötta!

1. Jag tycker verkligen ni

1. Jag tycker verkligen ni gör ett kanon jobb.
2. Det är viktigt att peppa & kommentera varandra, det är ju faktiskt därför vi skriver på denna sidan.
3. Ni är för goa alltså, tack Roxy för de fina orden.
4. Kram på er <3

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se