Rökfri dag 2!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Då är jag på min andra rökfria dag och ca 32 timmar har gått sen sista cigg. Har gått jättebra och i stort sett problemfritt. Utav ren vana kan man tänka att nu ska jag gå ut, men det har man ju slutat med. Har haft någon sådan liten ångest men har puttat bort den. Trodde inte det skulle gå så här bra då jag inte klarat en halv dag förut. Samtidigt blir jag livrädd att säga så i fall det betyder otur....men NEJ. Det gör det inte. Ska bli så himla gött med detta nya livet.

Kram

Kommentarer

Va duktig du är!Heja dig!Och

Va duktig du är!Heja dig!Och om du upplever obehags attacker så drick vatten en klunk då och då.Det är en härlig känsla att vara rökfri och lukta gott..

Tack Fanny. Drack mer vatten

Tack Fanny. Drack mer vatten i går men brukar i vanliga fall dricka massor fast inte när jag jobbar, så det är där man inte får glömma bort sej. Tack för tipset. Lycka till du också.

Kram

Vet inte om jag skrivit det

Vet inte om jag skrivit det till dig innan men gå gärna in på www.nyttigt.eu och läs om att sluta röka. Läs om vad som händer i kroppen och att det går fortare än man tidigare trott. Inspirerande läsning tycker jag :) Kramis :)

Det ska jag kolla direkt nu

Det ska jag kolla direkt nu :) Tack för tipset Tant Grön.

Kram

Snyggt jobbat Gizze! Vad

Snyggt jobbat Gizze! Vad roligt att det går så bra :) Stort grattis!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se