Första dagen som rökfri!

Igår rökte jag 7 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Japp. Detta blir min första rökfria dag och skilsmässa från en påhängsen jäkel. Rökade sista ciggen 21:40 i går så har ju bara gått lite över sju timmar än, och dessutom har jag inte varit vaken länge. Nu ska jag förhoppningsvis ha en lugn dag dom timmar jag jobbar, och sen måste jag åka och handla. Jag är ju ingen frukostmänniska och superslarvig med mat över lag då jag är själv och inte har några måsten. Däremot får jag väl börja sköta mej nu då någon skrev att det är bra med täta måltider och mycket vatten. Nu ska jag dricka ur kaffet och sen blir det jobb om en stund. Undrar förresten om någon vet något om detta Community som står till höger. Står ju att det inte är tillgängligt. Är/har det varit någon slags chatt? Det hade ju varit super.

Kram och ha en bra dag alla.

Kommentarer

Välkommen ombord på sluta

Välkommen ombord på sluta röka tåget..
Heja dig!kämpa på nu!! Styrkekram

Tack så mycket. Ja nu är det

Tack så mycket. Ja nu är det kämpa som gäller. Finns inga alternativ

Grattis! Nu är du på väg!!

Grattis! Nu är du på väg!! För egen del blev det inte sluta röka dag igår. Högst några dar till. Håll i nu så möter jag dig snart på andra sidan! Kram!

Hejja dig! Jag håller tummar

Hejja dig! Jag håller tummar och tår nu :)

Åh va Goa ni är allihopa. Min

Åh va Goa ni är allihopa. Min första dag har gått bra utan cigg. Du slutar när du är redo Roxy. Och tack Tant Grön för att du alltid finns där.

Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se