Champix

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle sluta idag men jag skjuter upp det något för jag började med Champix igen idag o det tar ju iaf några dagar innan den börjar verka. Känns onödigt att börja kämpa nu o sen kanske falla tillbaka när den snart börjar verka o då ingen återvändo finns. Grejen är bara att det är Champix jag hade kvar hemma från förra omgången jag börjat med. Läkaren var inte så pigg på att skriva ut en andra gång. Men imorn ska jag prata med rökavvänjare på mottagningen o då ska jag övertyga henne om att jag är otroligt motiverad o att jag denna gång aldrig i livet kommer göra om samma dumma misstag att börja igen efter så lång tid. Anledningen till att jag inte väntar med Champixen är att jag bara måste sluta så snart det bara går för sen jag började sluta röka så kan jag inte röka utan att hela livet påverkas o kraschar på olika sätt. Jag längtar tills jag är rökfri o det ska jag vara mkt, mkt snart!!

Kommentarer

Låter som en vettig plan att

Låter som en vettig plan att invänta att Champixen gör det den ska. Jag håller tummar och tår för dig Roxy! Kram :)

Det kommer du att fixa, och

Det kommer du att fixa, och det vet du sen innan. Förstår inte varför dom tvekar att skriva ut till dej även om du nu fick återfall. Hoppas det ordnar sej till det bästa.

Kram och lycka till

Tack hörni! Jag är så glad

Tack hörni! Jag är så glad för stödet på den här loggen. Att man inte är ensam utan vi är många i samma båt. Kramar till er!

Tror du gör rätt i att ta

Tror du gör rätt i att ta champix ngr dagar innan stopp. Är lättare när tabletterna börjat verka & ciggen smakar skit.
Heja heja....blir kanon detta.

Tack för pepp Julängeln! Stor

Tack för pepp Julängeln! Stor kram till dig!

Hoppas du får dem och att

Hoppas du får dem och att allt löser sig.. vi kämpar rejält tillsammans.. heja heja om jag hade skaffat mitt konto här tidigare hade jag säkert varit peppad att sluta mycket tidigare än jag gjorde.. det här stället ger fantastiskt stöd

Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se