Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Sista dagen innan rökstopp

Igår rökte jag 15 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt.

Idag går mina tankar om att bli rökfri Hur ska jag göra när min vän (Ciggen) blir fimpad
för alltid vi som varit tillsammans nästan 50 år?
Men nu vet jag att det måste få ett slut Låter kanske konstigt men jag kommer inte att
sakna dig ett dugg Nu bara måste jag släppa dig och gå vidare

Önskar alla mina vänner här att vi kan hjälpa varandra både i med o motgång

VI KAN VI VILL VI SKA

Kommentarer

Jag tror det kommer gå

Jag tror det kommer gå jättebra o du kommer att kunna känna dig så otroligt nöjd med dig själv. Ta en dag i taget. En timme i början. Skriv här ofta. Vi finns här för dig o vi är ju många i samma båt som kommer att sluta inom kort. Jag är glad över att få dela den här resan med dig. Kram o lyckospark från din vän Roxy

Självklart skall vi försöka

Självklart skall vi försöka stötta och peppa varandra. Jag har haft en otrolig hjälp av den här loggen. Både när det gäller att få skriva av sig och genom att läsa alla inlägg. Man känner verkligen att man inte är ensam på resan. Det är ju, som bekant, upp och ner, som en berg-och dalbana.
Det gäller att ta all den hjälp man kan få. Det verkar som att du har förberett dig riktigt ordentligt i alla fall. Så nu kan du släppa taget om snuttefilten. Du har ju liksom jag varit rökare större delen av livet men jag tror inte det är svårare för att man rökt länge eller mycket. Det är svårt oavsett. Jag kommer att hålla dom två tummar jag har för att du skall lyckas. Jag tror på dej och på mej och på alla andra här på loggen.
Styrkekramar
Lenina

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se