60 dagar utan nikotin

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Nu är det 60 dagar sedan jag slutade med cigaretter!
Jag läser här varje dag hur alla kämpar för att sluta. Det är inte lätt, men det är det enda rätta!
Någon sa "det är inte gångerna du faller som räknas, utan gångerna du reser dig igen", så kom igen, om du ramlat några gånger, än sen? upp igen!! och om man åker fel i en rondell, inte fortsätter man väl runt, man letar efter en avfart, och till slut är det rätt avfart, för man VILL komma rätt!
GE INTE UPP, och efter vad jag läst här, är ni envisa, för ni kommer igen och igen och peppar varandra, hjälper den som ramlat att komma upp på fötter, igen. Härligt att läsa :)
Kram från Ruby

Kommentarer

Grattis till 60 dagar!! Du

Grattis till 60 dagar!!
Du har rätt, ramlar man, reser man sig upp, borstar av askan & kör på igen och då förhoppningsvis den rätta vägen i rondellen. Jag ramlade efter 5 år 7 månader som rökfri men är åter på banan och det är jag väldigt glad över.

Hipphurra för dig och dina 60

Hipphurra för dig och dina 60 dagar! Kram :)

Ja vi har ju hållit upp lika

Ja vi har ju hållit upp lika länge du och jag. Jag slutade 2 sept. och har sedan dess rökt 2 cigaretter. Tycker själv att jag har varit jätteduktig och är riktigt stolt över mig själv. Jag tänker inte haka upp mig på dom 2 ciggarna för jag såg på min app att jag INTE rökt 700 cigaretter.
Är jätteglad för din skull. Vet inte om du tycker att det värsta är över nu. Tycker väl själv att det känns så i alla fall. Det är inte lika svårt att stå emot längre och vissa dagar har jag inget som helst intresse av cigaretter.
Nu får vi akta oss så vi inte faller tillbaka när vardagen kommer ifatt oss.
Bra jobbat av dej och mej och av oss alla här på bloggen.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se