Hua!

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Tycker änna att det kryper i kroppen lite nu, men som sagt är det väl oroligheten inför slutdagen för så här har jag inte känt innan. Fick en sådan ångestkänsla i magen även i går och blir skitnervös nu, men JAG SKA, JAG SKA, JAG SKA. Tänker inte låta skiten komma åt mej denna gången. Tur man har er här inne i alla fall.

Kommentarer

Hej Gizze! Håll garden uppe,

Hej Gizze!
Håll garden uppe, låt inte skiten komma åt dig. Jag tycker att ångesten är större att fortsätta röka, tung andning, dålig hy, blodcirkulation, konditionen urusel, trodde faktiskt inte att jag kunde återfå så mycket i min ålder (58 år) på så kort tid, så mycket vinster, ser det som en bestraffning att vara tvungen att fortsätta röka!
Håll ut, du klarar det, du SKA bli rökfri, det är en rättighet :)

Kram Ruby

Du kommer att fixa detta.

Du kommer att fixa detta. Behöver inte vara nervös alls faktiskt. I början händer det mycket i kroppen som är roligt att se fram emot, tex lukten, konditionen, andningen som bara blir bättre. Läs vad som händer i kroppen när du slutar röka, väldigt trevlig läsning för det är bara vinster med det.
Go go go...snart är giftpinnarna ett minne blott!!

Ja jag ska inte ge mej denna

Ja jag ska inte ge mej denna gången. När jag får dom där jobbiga känslorna så säger jag till mej själv att det är bara att välja. Fortsätta röka och dö i min KOL, eller sluta och få ett längre, friskare och trevligare liv med barn och barnbarn bland annat. Jag märker redan dessa dagar jag minskat ner att andningen är avsevärt bättre och kommer bli ännu bättre när jag slutat helt. Tack för pepp båda två, och detta klarar vi

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se