4:e dagen med Zyban!

Igår rökte jag 9 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Det är ett jäkla tjat om mina Zybandagar här, men det är mest för min egen skull så att jag ska ha koll på allt. Röker ju fortfarande som sagt men det börjar smaka allt mindre. Har heller inget direkt röksug, men har man varit i hop med monstret i så många år så röker man ju ändå. Vill inte lägga av tvärt utan försöka ha kolll på hur många jag röker och liksom ta bort en efter en. Man har ju sina ovanor i alla fall. Röka innan kaffet, röka när kaffet är klart, röka någon mer och slutligen röka när man går till bilen. Har redan tagit bort på morgonen. Det är nog då jag röker som mest intensivt har jag räknat ut. Under dagen då jag jobbar blir det inte så tack och lov. Men jag är ändå stolt att jag nu kanske röker som mest 10 om dagen i stället för 15-20 som tidigare. Nu ska jag åka till jobbet.

Ha en bra dag alla :) Vi är bäst :)

Kommentarer

Du har nästan halverat

Du har nästan halverat antalet cigaretter...skitbra ju. Jag tycker inte du är speciellt "tjatig" om dina Zyban, då är väl jag tjatig om min champix också hahaha. Förresten ska jag åka & hämta ut lite mer av dom nu, synd att dom är såååå dyra bara. :( Men vad kostade det inte & röka å andra sidan....
Ha en bra dag...Kram

Räkna du dina Zybandagar! :)

Räkna du dina Zybandagar! :) Du gör det så bra som förbereder dig och du kommer snart att vara icke-rökare! Hejja!

Tack ska ni ha. Ja här gäller

Tack ska ni ha. Ja här gäller det att ha tungan rätt i munnen så att säga, men man blir väldigt peppad av er andra som lyckats med detta, så det är verkligen bra att ni finns här allihopa. Detta community som står. Använder ni er av det och hur gör man i så fall?

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se