Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Då kör vi.....igen!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej på er alla
Då är det dags igen. Mitt bakslag kom efter 5 år & 7 månader som rökfri, semestern 2015 ville jag bara testa en cig och det var naturligtvis det dummaste jag kunde göra. Men jag var ju så säker på att jag trillar aldrig dit igen, tänk att man kan lura sig själv så bra.
Men nu har jag efter 1 år & 3 månaders rökning äntligen tagit tag i mitt rökfria liv igen, har idag hållt upp i två veckor med hjälp av Champix.
I våras fick jag mig en rejäl tankeställare då jag kände knölar på halsen och trodde verkligen att nu har jag rökt mig till cancer i halsen. Efter div olika provtagningar, ultraljud mm så har jag fått veta att det är struma & inte cancer jag har (tack gode gud) men det blir operation. Så nu måste jag vara rökfri i 6-8 veckor innan operationen & vet ni vad, jag tänker vara rökfri även efteråt för nu får det vara slut på cigaretter och dåligt samvete inför barnen framför allt.
Jag hejar på oss alla här på loggen....nu kör vi plattan i mattan mot vårat rökfria liv!!

Kommentarer

Tack för din uppmuntrande

Tack för din uppmuntrande kommentar på mitt inlägg tidigare, och lycka till med ditt också. Helt rätt. Plattan i mattan nu :) Det fixar vi :)

Välkommen till loggen! Bra

Välkommen till loggen! Bra att åter ta tag i rökstoppet. Nu vet du att du inte ska testa igen. Det är bra som en varning till mig och alla andra också. Hur många skulle inte kunna tänka sig att testa efter så många rökfria år!?
Plattan i mattan - vilket bra uttryck - det sparar jag på :) Kram!

Välkommen i inte-rökare

Välkommen i inte-rökare klubben :).Nu kör vi!!:)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se