:D

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Sen jag slutade röka har jag egentligen inte stött på några riktiga utmaningar då endast två av mina vänner i staden jag pluggar röker och dom träffar jag inte varje dag. Mina vänner i min hemstad är storrökare men jag har inte träffat dom förrän nu. Det gick faktiskt förvånansvärt bra! Min närmsta vän som verkligen är en storrökare träffade jag och drack vin med och satt även med ute när han rökte och det gick hur bra som helst och den andra vännen jag hann träffa satt jag också ute med en stund medan hon rökte och även det gick bra. Jag tror det handlar om att bestämma sig innan man går ut och dricker eller har middag med vänner etc, att man helt enkelt inte ska röka. Självklart kan suget komma ändå men man måste ju ändå bestämma sig för att helt enkelt inte röka. Tidigare gånger då jag slutat kan jag ha gått ut med inställningen att jag ska försöka att inte röka men sen har man ju fallit dit efter en öl. Men den här gången klarar jag det och ska fortsätta att klara det.

Fantastiskt nog har jag inspirerat mina två rökande vänner i min pluggstad att också sluta röka, vilket känns underbart!

Fick även reda på tentaresultatet idag. Jag klarade den! Livet rullar på även när man inte längre röker och det är underbart, om inte mer, utan dom där ciggen!

Fortsätt kämpa. Det går att bli rökfri!

Kommentarer

Grattis! Rökfri och dessutom

Grattis! Rökfri och dessutom klara tentan!! Så underbart.
Härligt att du också inspirerat andra
Jag håller med dig, det är underbart att slippa röka dom där ciggen!!

Grattiskram! Bra jobbat Snape

Grattiskram! Bra jobbat Snape :)

Tack Snappe för inlägget på

Tack Snappe för inlägget på min blogg Visst går det att sluta röka men då gäller det att vilja helhjärtat själv
Den här gången är det helhjärtat från min sida

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se