Känns som en befrielse

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det känns som en befrielse. Jag slipper tänka på att ha tillräckligt med cigaretter, jag behöver inte hålla koll på var man får röka. Jag känner mig mycket lugnare nu. Upptäcker att det faktiskt var väldigt stressigt att vara rökare. Jag har fått bättre kondition, luktsinne, lättare att andas, maten smakar bättre, hyn inte grå längre. saknar jag ciggen? inte ett dugg faktiskt.
Ställer mig frågan varför jag inte försökt sluta tidigare.
Ge inte upp ni som kämpar. Nikotinmonstret kan dra åt fanders, mig får han inte till att röka igen. Fall inte tillbaka. Härda ut, det blir lättare och lättare och lättare
Kram från Ruby

Kommentarer

Håller med dig om allt du

Håller med dig om allt du skriver :) Hejja oss och kram!

Visst är det underbart! Man

Visst är det underbart! Man inser nog inte hur otroligt stressigt det är att va rökare förrän man slutat och förstår hur mycket mer tid och lugn och ro man har. Kram!

Härligt!! Jag börjar känna

Härligt!!
Jag börjar känna detsamma men har fortfarande väldiga sug ibland. Tycker som du att det är en befrielse att slippa jaga cigaretter. Paniken när affären har stängt och man bara har en eller två ciggar kvar som skall räcka ända till morgonen när dom öppnar igen.
Heja dej och heja mej och heja alla andra som kämpar!

Grattis till mer än 50 dagar

Grattis till mer än 50 dagar och en härlig inställning. Bara att fortsätta på inslagen väg. Och många vinster är det. Ha det så fint. Hälsning Norna.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se