Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag tjugotre

Nikotinsug nu: Mycket lite .

I söndags firade jag 3 veckor som rökfri! Jag överlevde helgen med 12-timmarspassen som jag bävat lite för. Tror inte att tanken på cigaretter dök upp många gånger trots att tristessen var stor. Kanske det går vägen den här gången? Dock vet jag hur lätt det är att börja igen. I höstas/vintras höll jag upp i 3 månader utan större problem men hela tiden kände jag att rökstoppet inte skulle vara för evigt. den här gången känns det annorlunda. Jag kan vara sugen som sjutton vissa stunder, vara svag och bara tänka på de "positiva" sakerna med rökning medan jag oftast är taro och inte för mitt liv kan förstå att man vill dra in alla dessa gifter.

Jag har fortfarande ont i lungorna. Igår var det bättre men idag lika illa igen. Vill så gärna hosta upp allt skit men hostan verkar utebli så jag är livrädd över att allt skit kommer ligga kvar där och göra mig sjuk iaf. Ni andra som slutat, har ni hostat mycket mycket? När började ni hosta och hur länge föll det i sig? Min jobbarkompis hostade upp svart slem när hon slutat - vidrigt!

Kämpa på! Ni är så duktiga! Och ni som tagit ett återfall - sånt är livet men ge för sjutton inte upp!
Kramar

Kommentarer

Grattis till dig - 3 hela

Grattis till dig - 3 hela veckor!!! Jag har varit rökfri lika länge som du, hade dock ett återfall och rökte 1 cigarett i fredags. Jag har inte heller hostat något sedan rökstoppet. Kanske våra lungor fungerar annorlunda. :) Kram tillbaka!

Hostan kom för mig vid 40

Hostan kom för mig vid 40 dagar. Svart slem.
Urk. Träningen satte igång det.
Känns bra att få bort det.
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se