Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag sjutton

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej! Det rullar på väldigt bra just nu och röksuget känner jag inte av så mycket men när det väl kommer blir det intensivt. Jag tänker fortfarande mycket på rökning och cigaretter men tanken är inte lika jobbig längre men en viss sorg och saknad finns kvar.

Kroppen håller på att ställa om sig och det känns verkligen vill jag lova. Magen krånglar och är uppsvälld och ömmar och bröstkorgen och lungorna smärtar ordentligt till och från. Väntar på att hostan ska komma igång ordentligt så jag förhoppningvis får upp en del av skiten som är kvar. Kroppsligt har den här gången att sluta röka varit mycket jobbigare än tidigare vilket såklart sporrar mig lite extra att inte börja igen. Som vanligt har jag även blivit mer infektionskänslig vid rökstopp så en rejäl förkylning håller på att bryta ut.

Idag är jag ledig från jobbet och för mig är det oväntat nog jobbigast att hålla mig rökfri hemma. Men jag kämpar på och håller mig sysselsatt. Storrensar garderober och röjer runt vilket känns bra att ha ork och energi till.
Nu laddar jag för 3 veckorsmålet!

Kramar

Kommentarer

Bra jobbat! Känn dig

Bra jobbat! Känn dig stolt!
Tänk så många vi är som får rensat hemma vid rökstoppet :)
Kram!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se