Dag åtta

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

God morgon!

Igår kväll firade jag en vecka som rökfri! Nu är förhoppningvis de jobbigaste dagarna över även om jag vet att jag är långt från målet och många bakslag väntas. Men det känns inte som att tanken på cigaretter tar upp all min vakna tid längre. Jag kan faktiskt tänka på annat också och den värsta deppigheten har släppt, iaf för tillfället. Även om jag är väl medveten om att röksuget kommer och går i vågor. Tiden, som första dagarna gick så otroligt långsamt, rullar nu på i ett mer normalt tempo. Jag känner inte samma konstanta ilska längre även fast jag fortfarande har väldigt svårt att ta motgångar. Det är precis som att minsta lilla motgång förstoras upp under frånvaron av cigaretter och jag blir lätt ett känslomässigt vrak.

Jag fortsätter att ta en dag i taget och även om det känns skönt att kunna skriva av sig här i loggen har jag insett att andra sluta röka-sidor och diskussionstrådar mest skapar röksug iför min del så jag försöker hålla mig borta och sysselsatt med helt andra saker.

Ha en fortsatt fin nikotinfri dag!

Kommentarer

Grattis till en rökfri

Grattis till en rökfri vecka!
Förstår precis vad du menar, jag har blivit mer röksugen sedan jag hittade denna sidan, mer fokus på rökning....

Ska gå in någong gång då och då men inte som nu nästan varje dag!

Lycka till och kram
Farmor62

Stort grattis!!! För mig så

Stort grattis!!!

För mig så dom första 5-7 dagarna dom jobbigaste och när dag 8 kom så vände det ordentligt! Och sen dess så har det bara blivit bättre och bättre så stort grattis och fortsätt så här så skall du se vilken styrka du har!!

En dag i taget mot ett bättre och rikare liv!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se