Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

40 dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Har 40 dagar idag. Vill fira men gick helt enkelt i skogen. Fick en sik på nät. Ska koka sen med gräslökssås. sambo less på mina försök. Gör mig ledsen och då blir jag röksugen.
Ska mysa med mig själv. Njuuta i hemlighet. Skratta åt komiker 20.00. Ska vara bra
Kanske basta och svettas ut gifter. Ska kännas skönt. Rek av rökavvänjare.
Kram

Kommentarer

Annie, du är härlig! :) Jag

Annie, du är härlig! :) Jag tittar på "Vänner", det är det som lyfter mig just nu, Tack gode Gud för humor! <3 Ha en fin lördag och grattis till 40 dagar! Kram!

Finaste Annie. Grattis till

Finaste Annie. Grattis till 40 dagar! Tycker det låter som du tar hand om dig själv på ett bra sätt o att gå i skogen mm kan väl kallas för att fira också? För mig blir det väldigt enkelt när jag firar 100 i övermorn pga ekonomin. Önskar dig allt gott o hoppas du fick skratta förut :) Sträck på dig att du klarat så många dagar o bry dig inte om oförstående anhöriga. Vi här vet hur svårt det är. Stor kram Roxy

Du gör det bra som har hunnit

Du gör det bra som har hunnit få fyrtio dagar som rökfri, du är värd att få fira lite då, för så enkelt har det säkert inte varit varje dag. Var glad av vad du åstakommit.

Hallå, Annie! Detta är min

Hallå, Annie! Detta är min sista kommentarrunda, men dig skall jag inte missa! Grattis till framgången! Hälsning, Gesine

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se