Fler biverkningar...

Igår rökte jag 15 cigarretter.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Antalet cigg sjunker, på torsdag är det noll! Biverkningarna av Champix har lagt sej lite nu, har inte längre någon sjuk-känsla. Men jag drömmer däremot! Inatt vaknade jag kl 3, arg som ett bi! Jag hade drömt att min man stod på altanen och pratade med sin kvinnliga chef, som är på väg att skilja sig. De såg mej inte och jag hörde att han erbjöd henne att bo hos oss ett tag tills det lugnat ner sig hemma hos henne. Då blixtrade jag till samtidigt som de började kramas! Och då vaknade jag, urförbannad på min man. Som tur var sov han för det tog mej en stund att fatta att jag drömt. Då bestämde jag mig för att gå in i drömmen igen (jag har den där förmågan att somna om och fortsätta drömma, och då kunna styra den själv - rätt praktiskt!). Jag somnade om och gick direkt fram till "den andra kvinnan" och sa åt henne att flytta ut. Sedan blev det lugnt och jag vaknade på gott humör imorse. Rätt intressanta biverkningar, man undrar vad Champix egentligen gör med en....Men det kan ju aldrig vara lika illa som med tobaken så jag fortsätter nog med tabletterna.
Ha det bra alla som kämpar!
Lena

Kommentarer

Ja det må jag säga, tur

Ja det må jag säga, tur att du kom dig för och lät din man sova.... Lite smålustig situation dock. Det lär nog hända både ett och annat med det undermedvetna bara för att man tagit beslutet att sluta röka. Sedan är väl inte champix helt utan skuld heller till att drömarna är konstigare än vanligt. Låter förmånligt på ett sätt att kunna gå tillbaka och "styra drömmen" och du lyckades lösa dilemmat ;-).
Ha det gott. Kämpa-kram. /Lucky-lucy

nu håller jag verkligen

nu håller jag verkligen tummarna för oss...att man drömmer när man äter champix kan jag hålla med om:) jag vaknar ca 4 varje morgon av att jag haft nån sjuk dröm och illamånde är jag fortfarande men det va jag ju förra gången med.. HEJA HEJA Lena nu kämpar vi..pepp kramen

Drömmar är väl

Drömmar är väl lustiga..

Jag brukar drömma om att jag ser grannen smygröka.. =))
Vi slutade samtidigt, och ingen av oss vill börja igen..
hon drömmer om mig och jag om henne..skumt..
Konstiga är att jag aldrig drömmer om att Thomas (min man) smygröker..

Ha en bra dag, du kommer att fixa det..
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se