Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

En bra morot

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag är det 27 månader sedan jag slutade röka! Läser era loggar och känner igen mig i varje ord ni skriver, vilka våndor ni går igenom. Tänker idag inte så mycket på ciggen, men saknar dom ibland. Skulle inte våga att ta ett bloss, för då sitter jag där igen. Ville bara berätta om en bra vinst om man kan se det så? Kostade visserligen 855 kr, men jag väljer att se det som en vinst. Var hos min tandhygienist idag och så lite tandsten som jag hade idag har jag inte haft på väldigt länge. Den har minskat dramatiskt sedan jag slutade att röka, vet att det inte enbart beror på rökningen, men det bidrar till tandsten. Så det blev ett kort besök idag, och nu behöver jag inte gå varje halvår utan max en gång per år! Det ser jag som ytterligare en vinst och en fördel. Hoppas att detta kan ge er som kämpar en morot. Jag hoppas det. Kämpa på och all styrka till er! Kram

Kommentarer

Så härligt att höra från er

Så härligt att höra från er som genomgått detta och att det finns ett liv bortom rökningen! Grattis till alla dina månader och kram :)

Tack! Snart är du också en av

Tack! Snart är du också en av dem, som peppar! Lycka till och håll ut!

Hej, Nitro! Dig glömde jag

Hej, Nitro! Dig glömde jag när jag listade upp alla gamla bekanta, men det gör inget, jag kan skicka dig en hälsning ändå. Jag måste ha bläddrat igenom loggen lite för fort. Snart har du 1000 dagar - då skall vi fira stort!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se