På måndag smäller det (igen)

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

På måndag... Nu har jag bestämt mig igen.... Suck!! Har känt länge att jag vill sluta röka och har även haft uppehåll allt från några drar till några månader,då jag blåljugit mig själv i ansiktet om att nu har jag slutat. Så jag vet ju att jag dör ju faktiskt inte utan cigg. Men så dyker monstren upp och det är tyvärr alltför lätt å ta ett bloss. Jag äcklas så av att röka och mår skit av det,äter dåligt,huvudvärk,illamående,det väser i halsen mm. Så nu är det på RIKTIGT den här gången! Har testat tuggummi men det va inte min grej funderar på sugtabletter. Någon som har erfarenheter av sådana? Plåstren? Har smygigt lite på bloggen emellanåt och jösses vilka kämpar ni är,nu blir ni en kämpe till på måndag :)

Kommentarer

Hej du, du verkar ha rätt

Hej du,
du verkar ha rätt motivation nu det är en bra början.
Mitt råd till dig är att ge tusan i alla så kallade hjälpmedel som innehåller nikotin. Du vill bli av med nikotin, inte byta till en annan form av det.
Det finns massor av grejer som kan hjälpa dig som inte innehåller nikotin

Ja nu får det vara nog ;)

Ja nu får det vara nog ;) jasså har du några tips på de sakerna? Tacksam för alla tips jag kan få!

Det låter jättebra, Du är

Det låter jättebra, Du är rätt motiverad, men slopa alla ersättningspreparat, prova ändå och kolla in bloggarna, det är tufft, men det ska gå,,, jag håller på dig,, många kramar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se