Morgonpigg???!!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ja, alltså inte jag, men väl Måns. Han började leka vid 7-tiden, och efter att ha varit i och ur sängen 511 gånger för att samla ihop bollar etc och försökt övertala honom om att sova en timme till så gav jag upp... så nu sitter jag här, och nu ligger han i mitt knä och gissa vad, jo just det SOVER.
I går kväll gjorde jag en ganska intressant grej, jag läste mina egna bloggar här från start. Jag kom in den 1 maj (hade då inte rökt på 2 veckor) och allra första kommentaren skrev Monica. Sen är det en berg och dalbana.... men det var ganska kul att läsa om hur man i princip varje vaken sekund tänkte på att röka eller rättare sagt att INTE röka. Nu 4 månader senare tänker jag nästan bara på rökning i samband med att jag är stolt över mig själv som inte röker längre. Det är bara en sak jag ångrar; att jag inte gjorde det tidigare.
Ska försöka ta mitt sovande lilla knyte med mig in i sängen igen nu, kan inte sova mer, men har börjat på en ny bok.. Det verkar bli en lika fin dag i dag som igår så det blir golf i eftermiddag... Kram på er alla. Laureen.

Kommentarer

Jag blir så avundsjuk på

Jag blir så avundsjuk på er som kan ha katter, jag älskar katter men är allergisk. Idag såg jag att du och Millis har 140 dagar Grattis!!! vad vi har kämpat!!! Jag hoppas golfen blev bra för dig och att du vann! Jag har tränat min lilleman så att han ska lära sig att simma. Hade jag haft mer ork så hade jag sprungit tjejmilen nu i stockholm men jag måste träna ett år till för att orka. Ha nu en skön vecka!!! Jag kommer inte att vara här inne så mycket nu så sköt om dig och röker det gör vi inte!!! Bamsekram från Liselott

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se